Siguran dom

Siguran dom

„SIGURAN DOM“ – osiguranje imovine


Odlučili ste se na kupnju nekretnine ili već posjedujete nekretninu za stanovanje, najam ili poslovanje. Kupnja nekretnine velika je životna odluka i jedna od većih životnih investicija.


ČOVJEK PRIRODNO ŽELI ZADRŽATI VRIJEDNOST SVOJE NEKRETNINE I ZAŠTITITI IMOVINU U SLUČAJU NEPREDVIDIVIH I IZNENADNIH OKOLNOSTI, NPR. OPASNOSTI OD POŽARA, VREMENSKIH NEPRILIKA, IZLIJEVANJA VODE I DRUGIH.


Ugovaranjem police „Siguran dom“ osiguravate financijsku zaštitu u slučaju osiguranih šteta na nekretnini, a prema vašoj potrebi možete ugovoriti i proširena pokrića te osiguranje stvari kućanstva i osiguranje od privatne odgovornosti.


ZAŠTO UGOVORITI „SIGURAN DOM“? 


Jer Vam ova polica pruža:
  • Financijsku zaštitu vama i vašoj obitelji ili drugim vama važnim osobama u slučaju štete na nekretnini
  • Fleksibilno osiguravanje nekretnine i/ili stvari kućanstva
  • Veliki izbor dopunskih pokrića i osiguranih iznosa
  • Odabir pokrića prema vlastitim potrebama
  • Pristupačnu cijenu
  • Mogućnost odabira načina plaćanja premije (mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje)


SIGURAN DOM“ – OSIGURANJE IMOVINE

 
POKRIĆA OPIS
OSNOVNA Požar i neke druge opasnosti za nekretninu (i za stvari kućanstva) oštećenja uzrokovana požarom, udarom groma, eksplozijom, olujom i tučom, padom zračne letjelice ili udarom motornog vozila, manifestacije i demonstracije u miru.
DOPUNSKA
(uz plaćanje doplatne premije)
Poplava, bujica i visoka voda za nekretninu (i za stvari kućanstva) štete na predmetu  osiguranja uzrokovanih poplavom, bujicom i visokom vodom.
  Izljev vode iz vodovodnih i Kanalizacijskih cijevi za nekretninu (i za stvari kućanstva) oštećenja nastala uslijed izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi te uređaja za grijanje i hlađenje
  Potres za nekretninu (i za stvari kućanstva) oštećenja na imovini uzrokovana potresom
  Provalna krađa i razbojstva, vandalizam
(samo za stvari kućanstva)
osigurava imovinu koja se uništi, ošteti ili nestane u slučaju provalne krađe ili razbojstva, te od namjernih uništavanja ili oštećenja poznatih ili nepoznatih počinitelja.
  Privatna odgovornost pokriva slučajeve u kojima je osiguranik odgovoran za gubitke uzrokovane trećim osobama, uključujući i tjelesne ozljede i/ili materijalne štete (u svakodnevnom životu).
 

PLAĆANJE PREMIJE

 
Premija se plaća u kunama (uz valutnu klauzulu*) mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje trajnim nalogom besplatnim za klijente OTP banke d.d..

* Vrijednost svih ugovorenih obveza izraženih u EUR, obračunavaju se u HRK prema fiksnom tečaju 1 EUR=7,53450 HRK na dan plaćanja (do 31.12.2022., a nakon 01.01.2023. u EUR).

Više informacija o proizvodima Groupama osiguranja d.d. – Podružnica Hrvatska, potražite u poslovnicama OTP Banke dd., te na web stranicama www.otpbanka.hr i www.groupama.hr.
 

OBRASCI

Ispišite stranicu