GO PROTECT – Vaš pouzdan životni suputnik

Donesi najbolju životnu odluku


Život je kao vožnja bicikla, uzbudljiva i nepredvidiva pustolovina. Zato je uvijek važno imati svoj "sigurnosni pojas" u obliku osiguranja. To nije tek papir koji skuplja prašinu, on je poput super heroja koji ti govori: "Opusti se, tu sam da te pokrijem."

Životno osiguranje je kao štit koji stoji između tebe i nepredvidivih životnih događanja. Ako se ikad dogodi neplanirana nezgoda, tvoji najbliži ostati će zaštićeni. Zamisli osjećaj olakšanja kada znaš da je tvoja obitelj financijski pokrivena i ima sve potrebno za život.


Je li ovo pravi izbor za mene?


GO Protect jednostavan je i praktičan odabir koji pomaže vašem partneru ili obitelji u ostvarivanju dodatne zaštite i financijske sigurnosti u slučaju smrti osiguranika zbog posljedica nesretnog slučaja ili nastupa teške bolesti.

Riziko osiguranje života nema štedni karakter već za relativno nisku premiju osiguranja osiguravaš isplatu značajne ugovorene svote u slučaju smrti.
 

Zašto odabrati naš plan osiguranja? 


Izaberite naknade i razinu osiguranja koja najbolje odgovara vašim potrebama.

GO Protect jamči sigurnost u slučaju:
  • Smrti
  • Smrti kao posljedica nesretnog slučaja
  • Smrti kao posljedica prometne nezgode
  • Potpune trajne invalidnosti kao posljedica nesretnog slučaja
  • Loma kostiju kao posljedica nesretnog slučaja
  • Boravka u bolnici zbog liječenja od posljedica nezgode
  • Nastupa teške bolesti
  • Za nošenje gipsa dulje od 25 dana
  • Troškova kozmetičke operacije kao posljedica nesretnog slučaja


Modeli i trajanje osiguranja


Osiguranje života uz dopunsko osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i nastupa teške bolesti ugovara se na godinu dana te pritom odabirete razinu pokrića koja vam odgovara.


*U slučaju smrti uslijed bolesti u prvih 12 mjeseci trajanja osiguranja, osigurani iznos će biti jednak zbroju svih do tog trenutka plaćenih premija od početka osiguranja.

**U slučaju nastupa smrti kao posljedica nesretnog slučaja i/ili prometne nezgode osigurani iznosi se ne zbrajaju.
***Naknada za bolničko liječenje se isplaćuje najviše do 365 dana bilo za jedan ili više osiguranih slučajeva.


Tko može ugovoriti GO PROTECT i što utječe na cijenu? 


Preporučuje se svim zaposlenim ljudima, osobama koji imaju kredit ili onima koji već imaju osnovno životno osiguranje, ali žele povećati osiguranu svotu u slučaju smrti.

Cijena u konačnici ovisi o vašem izboru modela/paketa osiguranja te ugovarate li indvidualni ili obiteljski paket.

Riziko osiguranje života mogu ugovoriti sve osobe u dobi između 18 i 65 godina pod uvjetom da na kraju osiguranja nemaju više od navršenih 75 godina, odnosno sve osobe u dobi između 18 i 64, koje pri isteku osiguranja nemaju više od 65 godina, kada je u pitanju dodatno osiguranja u slučaju teške bolesti.


Želite li se dodatno informirati?


Povežite se s našim stručnjacima za osiguranja te kroz individualni pristup pronađite najbolji osiguravajući model za vas.

GO PROTECT ugovorite pozivom na broj telefona 0800 2446, za pozive iz inozemstva +385(1) 6393 004, odnosno putem e-maila: info@groupama.hr

 

Ispišite stranicu