Groupama osiguranje u Hrvatskoj

Groupama osiguranje u Hrvatskoj

Groupama osiguranje u Hrvatskoj 

 
U Hrvatsku dolazimo kao jedan od vodećih francuskih osiguravatelja te jedna od najznačajnijih osigurateljnih grupacija u Europi. S više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju, još od davne 1900. godine brinemo o 13 milijuna naših osiguranika u 11 zemalja na području Europe, Azije i Afrike.  
 
Naš dolazak na hrvatsko tržište dio je šireg strateškog partnerstva s OTP grupom. Godine 2008. Groupama je preuzela 8 posto udjela u Banci i tadašnje osigurateljne operacije u vlasništvu Banke u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Bugarskoj. 

U sklopu daljnjeg razvoja strateškog partnerstva, po odobrenju regulatora u Hrvatskoj, početkom rujna 2021. Groupama je preuzela i OTP osiguranje u Hrvatskoj te smo poslovanje na našem tržištu započeli kao Groupama osiguranje d.d. društvo registrirano za obavljanje životnog osiguranja. 

Širenjem našeg poslovanja te portfelja osigurateljnih proizvoda od svibnja 2022. godine u Hrvatskoj je registriano i Groupama osiguranje d.d. – Podružnica Hrvatska koje će u svom portfelju nuditi paletu proizvoda osiguranja neživota, te svoju djelatnost obavljati u obliku podružnice. Groupama osiguranje d.d.-Podružnica Hrvatska osnovana je od strane Groupama Biztositó Zrt. Groupama osiguranje d.d., Mađarska.
 
Poslovanje u Hrvatskoj nastavljamo razvijati zajednički s OTP bankom, našim strateškim partnerom koji osigurava prodajnu mrežu te partnerski stvaramo dodanu vrijednost našim zajedničkim klijentima. 
 
Uvjereni smo kako kombinacijom podrške i snage naše Grupe te iskustva i kompetencije domaćih stručnjaka u Hrvatskoj od prvoga dana uspješno gradimo efikasnu i agilnu poslovnu operaciju. 
 
Grupacija kojoj pripadamo nam svojim stoljetnim znanjima i resursima pruža podršku u izgradnji stimulativne, inovativne i otvorene korporativne kulture kao i u  primjeni suvremenih tehnoloških poslovnih rješenja.  Najvažnije, ljudi čine kompaniju i zato nam je iznimno važno zadovoljstvo naših zaposlenika kao temelj održivog poslovanja i zadovoljstva svih naših osiguranika. 


Autentičnost, solidarnost, odgovornost, predanost i optimizam vrijednosti su na kojima gradimo odnos s našim osiguranicima u Hrvatskoj

 
Prepoznat međunarodni poslovni model Groupama grupe implementiramo i na hrvatsko tržište te zajedno s našim poslovnim partnerima dugoročno pridonosimo razvoju hrvatskog osigurateljnog tržišta i ukupnim gospodarskim kretanjima. 
 
Naš je temeljni cilj uz postojeće proizvode tradicionalnog bankoosiguranja osigurati paletu suvremenih osiguravajućih proizvoda, skrojenih po mjeri i potrebama hrvatskih građana. Postupno u sljedeće dvije godine želimo zaokružiti cjelovitu ponudu životnih i neživotnih proizvoda te na čvrstim temeljima izgraditi svoje poslovne operacije i nametnuli se kao jedan od vodećih osiguratelja u Hrvatskoj.  
 
Uvažavanje osobitosti domaćeg tržišta u Hrvatskoj naša je nit vodilja u razvoju inovativnih i održivih proizvoda u segmentu životnih i neživotnih osiguranja. Proizvode želimo učiniti još dostupnijima našim osiguranicima kroz sve distribucijske kanale, posebice kroz digitalne servise koji su svima i u svakom trenutku dostupni.

Groupama osiguranje dostupno je u cijeloj Hrvatskoj u svim poslovnicama OTP Banke uz koje postupno razvijamo i mrežu vlastitih poslovnica, a uskoro planiramo i omogućiti ugovaranje i posredstvom naših vanjskih partnera. 

 

Ispišite stranicu