Groupama na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova

Groupama na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova

Groupama podržala konferenciju Dan velikih planova i sudjelovala u dinamičnom programu

S posebnim ponosom smo se pridružili organizatoru Lider mediji u ulozi zlatnog sponzora i podržali organizaciju konferencije „Dan velikih planova“ jer bez dobrog plana nema ni kvalitetnog razvoja.
Konferencija Dan velikih planova ponovno je ispunila očekivanja više od 400 prisutnih stručnjaka, predstavnika vlasti, poduzetnika, koji su dali svoje viđenje budućnosti i prepoznali niz prilika ali i rizika u ovim „nepriličnim“ vremenima ili kako je domaćin konferencije Miodrag Šajatović rekao rješavali smo deset jednadžbi sa petnaest nepoznanica. Matematički teško ali poduzetnicima naviklim na stalne promjene i izazove moguće.
Predsjednik Uprave Groupama osiguranja, Sanel Volaric sudjelovao je u panel diskusiji na temu rizika u poslovanju te naglasio kako i na industriju osiguranja utječu globalni rizici no isto okruženje stvara i prilike za „agilne i brze“. Sinergija operativnih funkcija te diverzificiranje znanja i kompetencija djelatnika unutar tvrtki jesu put uspješnog poslovanja i unutar Groupama osiguranja. Dodao je i potencijalno snažnu ulogu osiguranja u omogućavanju stabilnije mirovinske i zdravstvene skrbi u budućnosti, te istaknuo moguću aktivnu ulogu države u partnerstvu s osigurateljima. 

Ispišite stranicu