Groupama Osiguranje i Košarkaški klub Split nastavljaju uspješnu poslovnu suradnju

19.10.2023. "Protekla godina bila je uspješna i za KK Split i za Groupama osiguranje, a uvjereni smo kako je naše partnerstvo zasigurno tome dalo veliki doprinos. Raduje nas što idemo dalje sa suradnjom jer time i ubuduće podržavamo zajednički rast. Pomoći ćemo klubu s logističkim stvarima, tako da se oni mogu fokusirati samo na rezultate.", Sanel Volarić predsjednik Uprave Groupama osiguranja.
Groupama Osiguranje i Košarkaški klub Split (KK Split), svečanim potpisivanjem ugovora u Splitu produbljuju dosadašnju partnersku suradnju te nastavljaju oblikovati sportsku scenu i osigurati podršku razvoju košarkaškog sporta u Hrvatskoj.

Ugovor o suradnji na mjestu nebrojenih povijesnih utakmica u kultnoj dvorani na splitskim Gripama, potpisali su Sanel Volarić predsjednik Uprave Groupama osiguranja i Dejan Žaja, direktor KK Splita. 

Kao odgovorna osiguravateljna kuća koja vjeruje u svoju ulogu u zajednici, ali i osvjedočeni prijatelj sportskih kolektiva i pojedinaca, Groupama osiguranje ovime postaje neizostavan dio identiteta košarkaškog kluba i grada Splita, obogaćujući sportsku zajednicu te ujedno promičući visoke standarde i vrijednosti, koje su utkane u stodvadeset godišnju tradiciju globalne Groupama Grupe, čiji su sastavni dio. 

"Protekla godina bila je uspješna i za KK Split i za Groupama osiguranje, a uvjereni smo kako je naše partnerstvo zasigurno tome dalo veliki doprinos. Stoga nas iznimno raduje što idemo dalje s našom suradnjom jer time podržavamo zajednički rast i ubuduće. Posebno nas raduje što smo u mogućnosti podržati rad škole mladih i razvoj talenata koji će hrvatsku košarku vratiti tamo gdje pripada. Ovo je, vjerujem, tek druga godina od mnogih u kojima ćemo surađivati. Pomoći ćemo klubu s logističkim stvarima, tako da se oni mogu fokusirati samo na rezultate.", istaknuo je Sanel Volarić predsjednik Uprave Groupama osiguranja.

Zadovoljstvo nastavkom suradnje koja je u protekloj godini rezultirala brojnim sportskim i poslovnim potezima, među kojima se ističe uređenje te postavljanje novih stolica za gledatelje u dvorani na Gripama, nije krio ni čelni čovjek splitskog košarkaškog kluba. 

"Presretni smo što produžujemo ugovor s Groupama Osiguranjem, koja je već drugu sezonu s nama. Groupama osiguranje već sada je pravi dio kluba i naš odnos je prerastao onaj čisto poslovni. Vjerujem da ova priča neće trajati samo ove dvije sezone, jer u pripremi imamo niz projekata koji će pokazati da Groupama ne želi biti samo sponzor već aktivni sudionik svih naših klupskih zbivanja. Posebno me raduje što je Groupama pokazala da se želi uključiti u promoviranje naše škole košarke, koju pohađa više od 400 djece i naša nadaleko poznata Žuta liga, jedinstveno natjecanje za sve naše polaznike, od ove sezone će dobiti naziv Groupama Žuta liga.", naglasio je prigodom svečanosti potpisivanja ugovora Dejan Žaja, direktor KK Splita.

Kao nositelji osiguravateljne i sportske kvalitete, Groupama osiguranje i košarkaški klub Split, zajedno ali i svatko u svom polju djelovanja nastavljaju raditi i doprinositi stvaranju izvrsnosti i vrhunskih sportskih i poslovnih rezultata.  Ispišite stranicu