Groupama partner i sponzor Dalmatia Boat Showa

18.04.2024. Na jedinstvenom eventu i nepresušnoj oazi novosti i trendova nautičkog svijeta predstavili smo novi proizvod GO Sail osiguranje plovila.
Jedno od središta mediteranske ljepote i nautičke strasti, Marina Baotić u Segetu Donjem do 21. travnja centar je pozornosti za sve ljubitelje mora, plovidbe i hedonističkog životnog stila. 

Prvi Dalmatia Boat Show više je od običnog međunarodnog nautičkog sajma, a nudi nezaboravan doživljaj ispunjen avanturom i inovacijama, okupljajući više od sto domaćih i stranih izlagača koji predstavljaju najnovije modele brodova, jedrilica i luksuznih jahti, te široku paletu nautičke opreme i tehnologije. To je ujedno i prilika za istraživanje trendova i noviteta u svijetu nautike, kao i za sklapanje novih poslovnih suradnji i poznanstava.

U ovom morskom raju, Groupama osiguranje zauzima posebno mjesto kao ključni partner i sponzor, donoseći dodatnu dimenziju cijelom događaju. 

Prvog dana sajma Groupama je svim posjetiteljima predstavila i novi proizvod, GO Sail osiguranje plovila, koji vas vodi na putovanje kroz svijet nautičke sigurnosti i zadovoljstva. 

Svoje bogato osiguravateljno znanje i iskustvo Groupami stručnjaci tom su prigodom dijelili u društvu posebnih gostiju, rukovodstva i igrača košarkaškog kluba Split, Tonija Perkovića, Lovre Runjića i Shannona Shortera. Druženje nije bilo tek ugodan razgovor i prigoda da upoznate košarkaše prve momčadi Splita čiji je Groupama godina sponzor podržavajući rad i sportske rezultate kluba i mlade talente, već i prilika da se povežete s ljudima koji dijele strast prema sportu i moru. 

Ne propustite druženje, zabavu, networking i nova poznanstva!  

Pridružite nam se do 21. travnja! Ispišite stranicu