Groupama podržala utrku 'Zabok industrial race' i organizirala novu javnu edukaciju o pružanju prve pomoći

31.10.2023.
Kao odgovorna osiguravateljna kuća koja vjeruje u svoju ulogu u zajednici, ali i istinski prijatelj sportskih kolektiva i pojedinaca, Groupama osiguranje bila je sponzor i službeni osiguratelj ovogodišnje cestovne atletske utrke i sportske manifestacije ‘Zabok industrial race 2023’
Nakon Zadra i manifestacije Gem Set Hrvatska, ove nedjelje 29. listopada u Zaboku smo u sklopu manifestacije organizirali drugu po redu javnu edukaciju o pružanju prve pomoći za sve zainteresirane građane.
Naša vrijedna ekipa sastavljena od zaposlenika Groupama osiguranja i suradnici iz Udruge StEPP zajedno s gostima vježbali su razne, važne tehnike pružanja prve pomoći kao što su kardiopulmonalne reanimacije srca uz korištenje defibrilatora, pružanje prve pomoći u slučajevima gušenja i velikih vanjskih krvarenja. Za simulaciju stvarnih događaja, korištene su lutke za trening prve pomoći i masaže srca.
Pružanje prve pomoći je naša građanska dužnost i zakonska obveza, pa ćemo i ubuduće iskoristiti slične prigode za jačanje svijesti i znanja u ovome području.
  Ispišite stranicu