Groupama sudjelovala na retail susretu OTP Banke

10.11.2022. Bila nam je velika čast sudjelovati na Retail susretu u Vodicama gdje su za uspješan rad i angažman priznanjima nagrađeni zaposlenici Banke po različitim kategorijama. 
Groupama i OTP grupe uspješno razvijaju svoje partnerstvo još od 2008. godine te su na nizu tržišta kreirali vodeće suradnje u domeni bankoosiguranja. Koristeći snagu toga partnerstva te akumulirana iskustva i resurse, već 14 mjeseci OTP i Groupama ponavljaju uspješnu priču i na hrvatskom tržištu, snažno ulažući u razvoj ljudi, proizvoda i informatičkih rješenja.
Uvijek nam je posebno zadovoljstvo nagraditi one koji su, svojim iskustvom te brigom o klijentima i njihovom zadovoljstvu, znatno doprinijeli ostvarenju strateških ciljeva naše suradnje. Stoga nam je bila velika čast sudjelovati na Retail susretu u Vodicama gdje su za uspješan rad i angažman priznanjima nagrađeni zaposlenici Banke po različitim kategorijama. Nagrade u kategoriji najboljeg djelatnika kontakt centra te najboljeg bankara specijalista dodijelili su Predsjednik Uprave Groupame, Sanel Volarić te direktor prodaje, Jure Smoljo. Ispišite stranicu