MoMo2024 – Predsjednik Uprave Sanel Volarić predstavio Groupaminu inovativnu osiguravateljnu budućnost

22.03.2024.
Predsjednik Uprave Groupama osiguranja @Sanel Volarić sudjelovao je na prestižnoj FinTech konferenciji MoneyMotion.

Na MoMo2024, u društvu renomiranih stručnjaka iz svijeta biznisa, bio je panelist na panelu „Unlocking Opportunities - The Future of Embedded Insurance in Banking and Telecom“ te podijelio znanje temeljeno na bogatom poslovnom iskustvu popločenom izazovima i uspjesima. Tom prilikom je izjavio:
 
"Od samog dolaska na tržište Hrvatske i Slovenije, razvijamo moderne i agilne poslovne operacije koje će omogućiti dvosmjerne integracije s našim partnerima, kako integraciju proizvoda i usluga naših partnera u naš portfelj proizvoda, tako i integraciju naših proizvoda u ponude naših partnera: OTP banke i leasinga, niza ostalih partnera u distribuciji osiguranja, putničkih agencija te partnerima iz niza drugih industrija.
 
Digitalna transformacija gospodarstva ruši barijere među industrijama, pa naši klijenti očekuje i rado prihvaćaju ovakve multisektorske suradnje ukoliko su usklađene s njihovim potrebama. Stoga će ovu revolucije preživjeti samo oni koji budu sposobni naći vlastiti održiv put razvoja eko-sustava partnera te integracije s njihovim proizvodima i uslugama"
Ispišite stranicu