Nova poslovna suradnja Groupama osiguranja i OVB Allfinanz Hrvatska

15.09.2023. Groupama osiguranje i OVB Allfinanz Hrvatska ostvarili poslovnu suradnju
Groupama osiguranje i OVB Allfinanz Hrvatska ostvarili poslovnu suradnju
 
Dogovorena je nova poslovna suradnja s OVB Allfinanz Hrvatska, jednim od tržišnih lidera u pružanju financijskih usluga u Hrvatskoj.
Potpisivanju ugovora nazočili su predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić, članica Uprave Monika Brzović, direktor upravljanja portfeljem proizvoda Marijan Kralj, te predsjednik Uprave OVB-a Detlef Müller i prokurist OVB-a Ivica Ljoljo.
Poslovna suradnja rezultirat će razvojem novih osigurateljnih proizvoda u skladu sa zajedničkim korporativnim vrijednostima tvrtki.
'Iznimno smo sretni što smo uspješno obavili sve potrebne aktivnosti oko pokretanja suradnje s OVB, jednim od vodećih europskih koncerna za pružanje financijskih usluga. U partnerskom ozračju i u skladu s vrijednostima Groupama grupe, kontinuirano ćemo razvijati zajedničke proizvode i usluge na dobrobit naših klijenata.' istaknuo je nakon potpisivanja ugovora Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranje d.d.
OVB Hrvatska s više od 100 000 klijenata i 13 partnerskih društava tržišni je lider u pružanju financijskih usluga u Hrvatskoj. U središtu djelovanja stoji dugoročno, sveobuhvatno i prije svega klijentu prilagođeno planiranje osobnih financija privatnih kućanstava.
Zahvaljujući suradnji s više od 100 snažnih i učinkovitih partnera svojim klijentima nudimo prvorazredna rješenja raznih financijskih usluga koja prilagođavamo njihovim individualnim potrebama.
Financijsko planiranje OVB-a temelji se na kvalitetnoj analizi cjelokupne financijske situacije klijenata i rezultira odnosom – čovjek čovjeku, odnosno prilagođenim financijskim rješenjima te konceptima osiguranja i preventivne skrbi koji su u skladu s individualnim potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Ispišite stranicu