Novi regionalni centar Velika Gorica

02.04.2024.
Kao dio plana širenja prodajne mreže te povećanja dostupnosti klijentima i partnerima, Groupama osiguranje otvorila je novi regionalni centar u Velikoj Gorici na adresi Trg kralja Tomislava 15. Pored Uprave i menadžmenta Groupame, otvaranje su uveličali predstavnici Grada i niz istaknutih gospodarstvenika. 

„Protekla godina bila je iznimno uspješna za poslovanje Groupama grupe u Hrvatskoj. U njoj su naše poslovne jedinice ostvarile niz iskoraka u uspostavi modernih i učinkovitih osigurateljnih operacija. Dostupnost našim klijentima i partnerima izuzetno nam je bitna tako da od samog početka razvijamo vlastitu mrežu ureda. Zbog činjenice da se radi o jednom od gospodarski najbrže rastućih dijelova Hrvatske, s jakom poduzetničkom orijentacijom, Zagrebački prsten je regija na kojoj ćemo imati poseban fokus. Stoga se želim zahvaliti predstavnicima Grada te gospodarstvenicima i poduzetnicima sa područja Velike Gorice koji su se odazvali na naš poziv da zajednički obilježimo otvaranje ovoga regionalnog centra. Posebna nam je čast što je danas s nama i gospodin Krešimir Ačkar, gradonačelnik grada Velika Gorica.“, izjavio je tom progodom predsjednik Uprave Sanel Volarić.

„Svaka investicija, pogotovo ovakvi prepoznatljivi brendovi kao što ste vi i vaše ime koje dolazi u naš grad je više nego dobrodošlo. Nadam se da ćete se ovdje udomaćiti kao što ste se udomaćili u mnogim drugim zemljama, da ćete se involvirati u društvenu zajednicu i da će svatko tu pronaći apsolutno svoj interes. Mislim da ne može biti bolji način na početku od pozitivnog raspoloženja prilikom samoga otvaranja te vam od srca čestitam!“, naglasio je gradonačelnik Krešimir Ačkar. Ispišite stranicu