Osiguranje budućnosti - Groupama i NK Neretva zajedno za razvoj mladih

07.06.2024.
Brojna sportsko-poslovna obitelj Groupama osiguranja povećana je za jednog novog člana, nogometni klub NK Neretva iz Metkovića. 

Nogometna lopta se u Metkoviću pojavila davne 1919. godine, a kroz svoju dugu povijest nogomet i klub postali su važan dio lokalne zajednice. 

Prepoznavši napore ali i značaj Neretve u lokalnoj zajednici Groupama osiguranje je njegujući tradiciju društveno odgovornog poslovanja cijele grupe kojoj pripada, odlučila partnerskim odnosnom podržati napore kluba. 

Kroz podršku i suradnju s lokalnim sportskim klubovima koje Groupama provodi diljem Hrvatske doprinosi se izgradnji zajedništva, sportskim rezultatima, poboljšanju uvjeta za razvoj mladih, te njihovom sportskom ali i socijalnom rastu općenito. 

“Kroz našu suradnju s NK Neretvom želimo podržati ne samo sportske uspjehe, već i cjeloviti razvoj mladih talenata. Vjerujemo da je ulaganje u mlade danas, ključ za bolju zajedničku budućnost. Groupama osiguranje posvećeno je stvaranju prilika za mlade sportaše i promoviranju zdravog načina života. Ponosni smo što možemo doprinijeti izgradnji snažne i održive zajednice i kroz ovakve inicijative.”, izjavio je Frano Bilokapić, menadžer prodaje Groupama osiguranja.

Zadovoljstvo suradnjom koja bi trebala osigurati kontinuirani napredak, naglasio je i predsjednik NK Neretve, Stanko Vidović.

"Partnerstvo s Groupamom velika je potvrda našeg truda i predanosti. Zajedno nastavljamo stvarati kvalitetnu bazu za razvoj mladih sportaša koji će postati ponos našeg kluba i zajednice. Izuzetno nam je drago što su prepoznali klupski potencijal i ambiciju. Vjerujemo u ovu suradnju koja je i jedna vrsta garancije da će se klub nastaviti kretati istim putem na zadovoljstvo svih onih kojima je stalo do NK Neretve i Metkovića."

Budući partnerski odnos Groupama osiguranje i NK Neretve novi su dokaz kako sinergija između sporta i poslovnog svijeta rezultira značajnim i pozitivnim promjenama u društvu. Ispišite stranicu