Širenje poslovne mreže – Otvoren regionalni centar Varaždin

17.05.2024.
Groupama osiguranje nastavlja širenje svoje mreže prodajnih centara u Hrvatskoj, a najnoviji iskorak je otvaranje regionalnog centra u Varaždinu. 

Smatrajući Varaždin i okolnu regiju ključnima zbog njihove gospodarske aktivnosti i poduzetničkog duha, Groupama osiguranje otvorila je regionalni centar kako bi povećala dostupnost svojim klijentima i partnerima. Smješten na adresi Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 17, centar nudi kompletan široki portfelj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga Groupama osiguranja za različite segmente klijenata. To uključuje razne police životnih i neživotnih osiguravateljnih proizvoda, automobilsku odgovornost, puni i djelomična kasko pokrića, osiguranje imovine, odgovornosti, nezgoda, životna osiguranja, putno zdravstveno osiguranje, kao i posebne pakete te raznovrsna pokrića prilagođena poslovanju pravnih osoba.

Otvorenju centra prisustvovali su i predstavnici Grada te istaknuti gospodarstvenici, pokazujući podršku ovom novom ulaganju u lokalnu zajednicu.

„Iza Groupame je iznimno uspješna poslovna godina u kojoj su poslovne jedinice tvrtke ostvarile niz iskoraka u uspostavi modernih i učinkovitih osigurateljnih operacija diljem Hrvatske. Od prvog poslovnog dana dostupnost našim klijentima i partnerima jako nam je važna, stoga od početka razvijamo vlastitu mrežu ureda. Uz ovaj u Varaždinu, te već ranije otvorene centre u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Velikoj Gorici, dok je Osijek upravo u pripremi, upotpunit ćemo našu regionalnu strukturu ureda preko koje i uz digitalne kanale pružamo podršku našim klijentima i partnerima. S obzirom je riječ o jednom od gospodarski naj aktivnih ali i najbrže rastućih dijelova Hrvatske, s jakom poduzetničkom orijentacijom, Varaždin, područje Međimurje i sjever Hrvatske su regija na kojoj ćemo imati poseban fokus. I ovom se prigodom zahvaljujem predstavnicima Grada te gospodarstvenicima koji su se odazvali na naš poziv da zajednički obilježimo otvaranje ovog regionalnog centra.“, istaknuo je ovom prigodom predsjednik Uprave Sanel Volarić.
 
Zadovoljstvo novom gospodarskom i investicijskom akvizicijom te radnim mjestima nije krio ni varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj

'Pozdravljam ovaj novi iskorak Groupama osiguranja i podržavam sve nove tvrtke koje dolaze u Varaždin jer one dižu grad na višu razinu ali potiču i sve one postojeće kompanije da budu još bolje. Varaždin je u protekle tri godine dva put ponio titula najboljeg grada po kvaliteti života, dok je prošle godine proglašen i najboljim gradom za gospodarstvo u Republici Hrvatskoj. 
Ono što sve gospodarstvenike ali i sve one koji dolaze u ovaj grad može veselite je, da ima najveću zaposlenost samim time i financijski potencijal. Uz Čakovec i Koprivnicu, Varaždin je grad s najvećom zaposlenošću u Hrvatskoj, odnosno 692 zaposlena na tisuću stanovnika. Jednostavno rečeno riječ je o nestvarnom podatku jer u Varaždinu rade svi osim djece i umirovljenika.'
, kazao je Bosilj.  Ispišite stranicu