Sportsko poslovna suradnja Groupama osiguranja i NK Trnja

19.01.2024.
U godini u kojoj proslavlja prvu stogodišnjicu postojanja, započeli smo još jednu sportsko poslovnu suradnju sa zagrebačkim nogometnim klubom NK Trnje. 

Ovo je nova u nizu sportskih suradnji kojom Groupama nastavlja pružati svoj obol oblikovanju sportske scene, prvenstveno kroz razvoj mladih. To je ujedno i dio napora i aktivnosti koje rukovodstvo NK Trnja provodi u cilju daljnjeg jačanja i razvoja kapaciteta u provedbi svojih sportskih, pedagoških, socioloških i ostalih ciljeva. 

Groupama osiguranje prepoznalo je napore rukovodstva i trenera kluba te usklađenost njihovih rezultata s vrijednostima koje promovira, što se prije svega odnosi na ulaganje u razvoj mladih generacija kroz školu nogometa, njihovog zdravog odrastanja i kvalitetnog uključivanja u širu zajednicu. U skladu s time, Groupama se uključila u podršku daljnjem razvoju Kluba, te obilježavanju stote obljetnice njegovog osnivanja.

'Našem novom partneru NK Trnju želimo puno uspjeha u svim natjecanjima. Posebno nas raduje što smo i ovim putem u mogućnosti podržati razvoj mladih te stvaranje i razvoj novih talenata. Tko zna možda će upravo i ova naša zajednička priča doprinijeti stvaranju novih talenata poput Snješka Cerina i ostalih legendi kluba.', istaknuo je Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranja.

Zadovoljstvo suradnjom u velikoj obljetnici kluba nije krio ni predsjednik NK Trnja Jakov Sivrić. 'Jako nam je drago što je Groupama osiguranje prepoznalo klupski potencijal i ambiciju. Vjerujemo u ovu priču koja je i jedna vrsta garancije da će se klub nastaviti kretati istom putanjom na zadovoljstvo naših partnera i nas samih, ali i ono najvažnije, svih onih koji vole i podržavaju NK Trnje.'

Dodajmo ovome kako klub ulaže značajna sredstva i napore kako bi se kontinuirano unaprjeđivala sportska infrastruktura kluba, a time i uvjeti rada trenera i igrača. U svojoj školi nogometa trenutno brinu za više od 350 registriranih igrača, djece u svim uzrasnim kategorijama, s 13 momčadi u natjecanjima HNS-a i Zagrebačkog nogometnog saveza. Seniorska momčad NK Trnja nastupa u vrlo jakoj Super sport Drugoj NL, kontinuirano još od samog osnivanja ove lige.

Također u skladu s mogućnostima, stalno se ulaže u pedagoško usavršavanje trenera, kako bi klub bio mjesto socijalizacije djece u ozbiljne i odgovorne ljude koji će jednog dana biti nositelji  razvoja Grada i zajednice općenito.  Ispišite stranicu