Suradnja GNK Dinamo i Groupame

29.07.2023.
Čast nam je objaviti suradnju s GNK Dinamo, klubom koji zauzima posebno mjesto u srcima brojnih navijača. Ujedinjeni u zajedničkim vrijednostima, radujemo se što možemo doprinijeti uspjehu kluba i njegovim ciljevima.
Na svečanom potpisivanju suradnje u Plavom salonu, trofejnoj sobi kluba, prisutni su bili predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić, članica Uprave Monika Brzović, direktor službe upravljanja portfeljem Marijan Kralj, kapetan Dinama Dominik Livaković, te članovi Uprave GNK Dinamo Darko Podnar i Danijel Tomačić.
Kao veliki prijatelj sporta i razvoja mladih talenata, Groupama se nada što kvalitetnoj hrvatskoj nogometnoj ligi i što većem broju izvrsnih utakmica na maksimirskom stadionu. Za potpuno uživanje u izvrsnim utakmicama, potrebno je imati i izvrsna osigurateljna pokrića objekta i posjetitelja za što se pobrinula Groupama osiguranje. Našem novom partneru GNK Dinamo želimo puno uspjeha u svim natjecanjima, kao i u daljnjem razvoju novih nogometnih velikana po čemu je Klub, kazao je nakon ostvarene suradnje Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranje d.d. Ispišite stranicu