Svrha i vrijednosti

Svrha i vrijednosti

Vjerni bogatoj povijesti Groupama Grupe i vrijednostima koje traju više od stoljeća vodimo se i danas. Dostupnost, odgovornost i solidarnost esencijalne su vrijednosti na kojima počiva naše cjelokupno poslovanje.  

Nastojimo prema zajedničkom cilju usmjeriti etiku poslovanja, korporativne vrijednosti i naš korporativni plan. kao jedinstvenu cjelinu koja će rezultirati poštenim i konkurentnim proizvodom za naše osiguranike. Na tome ustrajemo upravo zbog naših osiguranika. 

Ova nastojanja su rezultat zajedničkog promišljanja svih sastavnica grupacije i zato ponovno potvrđujemo ono što nas izdvaja, ono što opravdava naše postojanje, ono što nas ujedinjuje, motivira i  potiče našu predanost... 

...naša svrha je 

 

“Pomoći što većem broju ljudi da s pouzdanjem izgrade svoje živote” 

 

Vrijednosti 

 

Više nego ikad vezani smo za vrijednosti koje definiraju naš identitet dulje od jednog stoljeća.  

Solidarnost, odgovornost, predanost i optimizam su vrijednosti na kojima gradimo odnos s našim osiguranicima. 

 

Naša povijest započela je u svijetu poljoprivrede i poduzetnika čiji je poziv hraniti ljude, svijetu koji je uvijek prepoznavao prilike za razvoj, izgradnju i inovacije za budućnost. Mi u Groupama osiguranju vjerujemo u budućnost i podržavamo ljude koji život vide kao priliku. 

 

Ciljevi 

 

  1. Osigurati održivi rast poslovanja te razvijati efikasnu i agilnu organizaciju koja se brzo prilagođava potrebama tržišta. 

  1. Ponuditi osiguranicima cjelovitu paletu osigurateljnih proizvoda iz domene životnih i neživotnih osiguranja. 

  1. Osigurati dostupnost proizvoda putem tradicionalnih prodajnih kanala, banko-kanala te digitalnih kanala u skladu s tržišnim potrebama. 

  1. Pružati izvrsnost u održavanju poslovnih odnosa kako s osiguranicima, klijentima tako i s partnerima u cilju postizanja dobrobiti za sve uključene strane. 

  1. Aktivno pratiti potrebe tržišta i implementirati digitalna tehnološka rješenja prema realnim potrebama tržišta. 

  1. Kontinuirano raditi na edukaciji u cilju povećanje financijske pismenosti osiguranika, klijenata i partnera. 

  1. Razvijati odnos sa širom zajednicom i stvarati aktivna socijalna partnerstva kroz programe društveno odgovornog poslovanja. 

  1. Investirati u prepoznatljivost Groupama osiguranja na tržištu kao pouzdanog osiguratelja i poželjnog poslodavca. 

  1. Aktivno pridonositi razvoju osigurateljnog tržišta i gospodarstva općenito. 

Ispišite stranicu