Upoznajte nas

Upoznajte nas

Dobrodošli u Groupama osiguranje! 

 
Mi smo Groupama osiguranje, članica Groupama grupe, jedne od najstarijih i najvećih europskih osigurateljnih grupacija koja okuplja više od 32.600 zaposlenika s naglašenom međunarodnom kulturom poslovanja s klijentima.  
 

Strateški prioriteti koje želimo ostvariti su zadovoljstvo osiguranika, profitabilan rast i razvoj poslovanja, kultura učinkovitosti i posvećenost zaposlenika. 

 
Partnerski odnosi i društvena odgovornost u pružanju sigurnosti našim osiguranicima utkani su u naš DNK više od jednog stoljeća, a pravedan i odgovoran odnos u poslovnoj praksi potvrđuje 13 milijuna naših osiguranika širom svijeta.  
 

Pouzdan smo partner koji svojim osiguranicima pruža najbolju stručnu podršku u svakom ključnom trenutku njihova života.  

 
Čvrsto smo usmjereni na blisku suradnju s našim osiguranicima koji imaju našu punu pažnju i dodatnu sigurnost kako bi puni samopouzdanja mogli graditi svoje živote. Visoku razinu našeg poslovanja potvrđuje i ostvaren premijski prihod od 14 milijardi eura, koji nas kao Grupaciju svrstava među europske osigurateljne lidere sa stoljetnom tradicijom poslovanja. 
 

Groupama grupa prisutna je u 11 država na tri kontinenta, a dominantno u Europi koju smatramo svojim prirodnim tržištem.  

 
Naše poslovanje ne poznaje granice. Inzistiramo da svaki naš osiguranik u bilo kojoj državi i na svakom kontinentu dobije jednaku razinu usluge.  
 
Svugdje u svijetu gdje poslujemo, više od stoljeća prikupljamo najbolje osigurateljne prakse koje kontinuirano implementiramo u poslovne procese na svim tržištima. 
 
Naši poslovni partneri znaju da na svim organizacijskim razinama Groupama grupe širom svijeta jednako poštujemo i živimo načelo poštenog i profesionalnog poslovanja. 
 
 
Ispišite stranicu