CREDITPROTECT osiguranje života za slučaj smrti s dopunskim pokrićima

CREDITPROTECT policom štitite sebe i svoje najmilije


Većina ljudi smatra kako je osiguranje života nešto o čemu treba razmišljati tek u starosti. No, to je veliki mit.

Ugovaranje police osiguranja života u slučaju smrti jedna je od najvažnijih financijskih odluka, ali zašto je tako važno?

Bez obzira koliko zarađujete, nitko ne zna što budućnost nosi. Svake godine brojne ljude sustignu nepredviđene životne okolnosti, od nažalost iznenadne smrti, preko bolesti, nezgode ili nesposobnosti za rad. Sve to može imati prilične posljedice za pojedince i njihove obitelji, kao i na njihovu sposobnost podmirenja brojnih životnih troškova, kredita ili financiranju školovanja djece.

Stoga je osiguranje života postala uobičajena stavka i ključna zaštita koja se pojavljuje u dugoročnom financijskom planiranju pojedinaca i njihovih obitelji, pružajući im financijsku potporu koja im može biti potrebna. Prilikom izbora osiguranja života u slučaju smrti važno je razumjeti kako funkcionira i kako vi ili vaši korisnici možete koristiti sredstva iz vaše police. Upravo stoga Groupama osiguranje nudi CREDITPROTECT - osiguranje života za slučaj smrti s dopunskim pokrićima.


Zašto ugovoriti CREDITPROTECT?


Riječ je o proizvodu osiguranja života za slučaj smrti osobe s višekratnim plaćanjem premije, uz glavno pokriće mogu se ugovoriti i dopunska pokrića. Preporučuje se svim zaposlenima, ljudima koji imaju kredit ili onima koji već imaju osnovno životno osiguranje, ali žele povećati osigurani iznos u slučaju smrti. Osiguranje koje daje vam visoko pokriće za prihvatljiv iznos.
 • Pruža financijsku sigurnost i ekonomski prihvatljiv život nakon smrti osiguranika.
 • Pruža financijsku potporu u slučaju neželjenih ishoda poput nezgode, bolesti, bolovanja i nezaposlenosti.
 • Ugovaranjem dopunskih pokrića, osiguranik na jednoj polici ima pokrića za smrt, nezgodu, teške bolesti, bolovanja i nezaposlenosti, a sve u skladu s njegovim potrebama.
 • Korisnik osiguranja u slučaju smrti osiguranika je osoba određena od strane osiguranika ili zakonski nasljednici osiguranika. Za sve ostale osigurane slučajeve, korisnik osiguranja je sam osiguranik.


CREDITPROTECT prednosti


Uz osnovno pokriće osiguranja života za slučaj smrti naziva moguće je ugovoriti i dopunska pokrića.

Svako od dopunskih pokrića pruža i dodatnu naknadu:
 •  isplata osiguranog iznosa za slučaj smrti zbog nezgode
 •  isplata osiguranog iznosa za slučaj smrti uslijed prometne nezgode
 •  isplata osiguranog iznosa za slučaj trajnog invaliditeta
 •  isplata  naknade za slučaj prijeloma kostiju
 •  isplata dnevne naknade za boravak u bolnici zbog liječenja od posljedica nezgode
 •  isplata troškova liječenja uslijed nezgode
 •  isplata osiguranog iznosa za teške bolesti
 •  isplata 6 mjesečnih osiguranih iznosa za slučaj  privremene potpune nesposobnosti za rad (bolovanje), te
 •  isplata 6 mjesečnih osiguranih iznosa za slučaj nezaposlenosti.


Tko može ugovoriti CREDITPROTECT?


Osiguranje police života za slučaj smrti i dopunskog pokrića posljedica nesretnog slučaja namijenjeno je osobama između 18 i 65 godina, pod uvjetom da na kraju osiguranja nemaju više od navršenih 75 godina života, dok je ugovaranje dopunskih pokrića teških bolesti, nezaposlenosti i bolovanja namijenjeno osobama između 18 i 55 godina pod uvjetom da na kraju osiguranja nemaju više od navršenih 65 godina.

Trajanje osiguranja je od 5 do 30 godina uz izuzetak za dopunsko osiguranje bolovanja i nezaposlenosti u trajanju od 5 do 10 godina.

Proizvod CREDITPROTECT možete ugovoriti pozivom na broj telefona 0800 2446, za pozive iz inozemstva  +385 (1) 6393 004, odnosno putem e-maila: info@groupama.hr   Ispišite stranicu