GO INVEST životno investicijsko osiguranje (NIJE U PRODAJI)

GO INVEST životno investicijsko osiguranje s garantiranim prinosom na ulaganje
S povjerenjem planirajte sigurnu financijsku budućnost
i ostvarite financijske ciljeve! Uz „GO INVEST“ kombinirate životno osiguranje s prilikom za ulaganje te uz garantirani prinos na uplaćenu premiju. 
 

Ako ste osoba koja aktivno razmišlja o planiranju financijske budućnosti uz garantiran prinos na ulaganje koje ostvarujete već danas, tada je polica GO INVEST životnog investicijskog osiguranja idealna za vas. 
 

„GO INVEST“ je polica životnog investicijskog osiguranja koja ulaganjem u vrijednosni papir (euronota), jamči po doživljenju, prinos na uloženu vrijednost. 

Polica „GO INVEST“ istovremeno omogućuje ulaganje u vašu budućnost i sigurnost vaše obitelji.  
 

Policu ugovorite bez ulazne naknade i skrivenih troškova jednokratnom uplatom premije u minimalnom iznosu od 3.000,00 EUR na razdoblje od pet godina. Po isteku roka od pet godina trajanja police, garantirano Vam se isplaćuje 104% uplaćene premije osiguranja, a po isteku police, ovisno o vrijednosti referentnog indeksa, moguća je isplata i dodatnih 17% što u tom slučaju znači da biste dobili ukupno 121% uplaćene premije osiguranja! 
 

Životna i financijska sigurnost pružaju vjetar u leđa, a ulaganje uz garanciju prinosa scenarij je koji omogućuje odlučne poslovne poteze! Upravo zato polica „GO INVEST“ može postati Vaš idealan partner za planiranje financijske budućnosti i životnih ciljeva. 

 

Zašto ugovoriti „GO INVEST“ životno investicijsko osiguranje?  

  • Životno osiguranje s investicijskom komponentom uz garantiran prinos.  
  • U slučaju nepredviđenih okolnosti Vašoj obitelji pruža se financijska sigurnost, a nakon doživljenja isplaćuju se garantirani iznosi. 
Kako se ulaže vaša premija?  

Ugovaranjem police „GO INVEST“ životnog investicijskog osiguranja premiju ulažete u vrijednosni papir sa zajamčenom isplatom po doživljenju. Premija osiguranja ulaže se u Capital Product Jump Note on SOLJTS (euronota) u razdoblju od pet godina, a izdavatelj euronote je renomirana tvrtka Société Générale. 

Kako biste aktivno mogli pratiti tržišnu vrijednost Vaše police, svakodnevno na internetskoj stranici www.groupama.hr objavljujemo cijenu euronote, a stanje uvijek možete provjeriti i osobnim pozivom 
 

Koliki zajamčeni prinos mogu ostvariti?  

Nakon pet godina doživljenja tj. isteka roka trajanja police, isplaćuje Vam se garantiranih 104% uplaćene premije osiguranja, dok je ovisno o vrijednosti indeksa Solative Just Transaction Select Indeks AR 5% koji promovira zelena i održiva ulaganja , moguća isplata i dodatnih 17% po isteku police što u tom slučaju znači da biste dobili ukupno 121% uplaćene premije osiguranja 

Policu možete otkupiti i ranije nakon isteka prve osigurateljne godine, pri čemu se isplaćuje tržišna vrijednost euronote uz trošak izlazne naknade. Trošak ranijeg otkupa smanjuje se kroz godine trajanja osiguranja*. 

*Proizvod ne omogućuje djelomičan otkup ili kapitalizaciju prikupljenih sredstava. 

 

Što trebate znati prije ugovaranja? 

Osiguranju se pristupa bez ulazne naknade, kroz uplatu jednokratne premije, s minimalnim iznosom od 3.000,00 EUR. Uvjeti pristupanja uključuju da ste u dobi od 18 do 70 godina, uz provedenu procjenu rizika. Nema dodatnih skrivenih troškova prilikom ulaska u osiguranje. Ako ste potpisali policu i ostale potrebne obrasce do 1. prosinca 2023. godine (po traženju Osiguratelja), osiguranje se prihvaća ako je do tog dana uplaćena jednokratna premija.  

 

Kako se isplaćuju naknade prije doživljenja?  

U slučaju smrti korisniku osiguranja isplaćuje se osigurani iznos (50% uplaćene jednokratne premije) i tržišna vrijednost euronote. U slučaju smrti od nezgode korisniku osiguranja isplaćuje se dvostruki osigurani iznos (100% uplaćene jednokratne premije) i tržišna vrijednost euronote. 

Dokument s ključnim informacijama (KID)

 
Ovaj proizvod mogu ugovoriti klijenti OTP banke d.d. u periodu od 01.10. do 30.11.2023. s početkom osiguranja 01.12.2023.

 

Ispišite stranicu