GO SAVE životno osiguranje sa zajamčenim prinosom na uložena sredstva (NIJE U PRODAJI)

Mješovito životno osiguranje s jednokratnom uplatom


Nemojte dopustiti da neplanirani događaji ugroze vašu financijsku sigurnost. Odaberite mješovito životno osiguranje GO SAVE i osigurajte sebi i svojoj obitelji mirnu budućnost.
Radi se o savršenoj kombinaciji koja spaja štednju i zaštitu, nudeći jedinstvene koristi. Pridružite se tisućama koji su već odabrali ovu vrstu osiguranja i osigurajte svoj mir i sigurnost za budućnost.


Zašto ugovoriti GO SAVE?


Osiguranje za slučaj  doživljenja i smrti ili mješovito životno osiguranje, jednostavan je i siguran odabir  kojim u trajanju od tri godine kojim ostvarujete značajan, zajamčeni prinos. Mješovito životno osiguranje obuhvaća unaprijed poznatu garantiranu isplatu u slučaju isteka ugovora o osiguranju odnosno doživljenja, ali i nastupa osiguranog slučaja, smrti.

GO SAVE pokriva slučajeve i garantira isplatu ugovorenog iznosa za:
  • Doživljenje
  • Smrt
  • Dvostrukog iznosa za smrt kao posljedica nesretnog slučaja
  • Trostrukog iznosa za smrt kao posljedica prometne nezgode
 

Informativni primjer:

Ostvaren prinos u iznosu od 6,89%.


*informativni primjer temelji se na osobi pristupne dobi 50 godina

Jednokratne uplate moguće su već od 500 EUR.
 

Kako ostvariti isplatu pokrića?


Zahtjev za isplatu osiguranog iznosa podnosi se e-poštom na adresu stete@groupama.hr, u najbližoj poslovnici banke ako je u njoj ugovoreno osiguranje, ili pisanim putem na adresu: Groupama osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb.

Obrasci se mogu preuzeti na Internet stranici www.groupama.hr.


Tko može ugovoriti GO SAVE


Osiguranje se ugovara na fiksno trajanje od 3 godine, premija se plaća jednokratno, a osigurati se mogu sve osobe u dobi između 18 i 72 godina.


Želite se dodatno informirati?


Povežite se s našim stručnjacima za osiguranja te kroz individualni pristup pronađite najbolju osiguravajuću opciju za vas.

GO SAVE ugovorite u svim poslovnicama OTP banke, pozivom na broj telefona 0800 2446, za pozive iz inozemstva +385(1) 6393 004, odnosno putem e-maila: info@groupama.hr
  Ispišite stranicu